Nu har jag vita krokodiler på fötterna...

..på sätt och vis i alla fall. I torsdag kände jag mig mogen att ÄNTLIGEN göra slag i saken och köra in till Scorett och hitta ett par Lacoste-skor åt mig. Har tänkt länge på det nu, de är ju så snygga! Tittade först på stadium, men där fanns det mest mög. Så det fick bli den fina skobutiken Scorett.. väl inne hittade jag ganska direkt vad jag letade efter.. Lacosteskorna stod på ett eget ställ och lockade i mansavdelningen. Det fanns ungefär tre modeller att välja mellan, men egentligen bara ett par som jag var intresserad av. Provade först 40ian som kändes en aning trång, och sen 41an som var perfekt i hålfoten men annars som en båt. Underligt. 

Efter att ha vankat av och an i butiken med en ny och en gammal sko på fötterna, två i händerna och en fundersam min i ansiktet bestämde jag mig för att ta ett snack med (den för övrigt väldigt söta) försäljerskan. Provade med ett inlägg i 41an men det var ändå lite väl halkigt för att det skulle kännas bra. Så efter lite mer skoprat hämtade hon en vänstersko också vilket resulterade i ytterligare några vänder runt butiken. Först hade de känts på tok för trånga, men efter bara några minuter började de kännas bättre. Till saken hör att jag jobbat hela dagen och därför var "en aning" svullen om fötterna. Ingen bra dag att köpa skor med andra ord.. Men efter att ha gått en runda till och konstaterat att det ju är lite skillnad på läder och mocka som mina nuvarande puma är gjorda av, slog jag till. 900 riksdaler bytte ägare och jag fick mina vita juveler. Enligt försäljerskan, som enligt kvittot hette Anna, var jag först om sommarens/höstens nya modell! Yeah, jag är en trendsättare! ( I alla fall i Arlöv).

Här kommer lite bilder på mina nya goingar, "Lacoste Radiate Sport". Har en känsla av att jag får besöka Anna igen och köpa lite extravit-rengörare.. och kanske impregneringsmedel också.

image50

   

image48

image49

Aaah... Nej nu får det vara nog med skofrossan för denna gång : ) Jag är nöjd med mitt köp i alla fall.

Tjing tjing!


Snygg på festbild, en raritet!

Ja minnsan. Igor visade en bild i går från grillfesten förra fredagen.. och vi alla tre ser bra ut! inte bara bra, vi är HETA! jag är minst sagt chockad.. vi brukar alltid se ut som ett gäng vattenskallar med seriösa mentala och fysiska problem.. men nu.. fantastiskt.

Skåda. och njut. Aaaah

image42

Jag, Iggy och Slogan. King of the party!

Terminen är över, dags för nya tag!

Japp.. nu ska vi se om jag kan börja skriva här igen? Nu när skolans slit är slut.. elr hur det var. Börjat jobba nu iaf.

så kul det är så här på aftonkvisten!

Igor har kommit fram tilla att jag liknar Rommaren Caligula. Tjaa.. han gillade blod och sånt.. och visst var han väll ganska tjusig?

image40       image41

Det blir bra.

Nä nu ska jag sova, ytterligare en hård dag i gottisfabriken i morgon!

Så lång!

RSS 2.0