Okej, megasuperduperuppdate DeLux med extra kräm på grädden!!


Nu är väntans tid över. Det ni väntat på så länge, är på väg att ske. Nu ska jag uppdatera bloggen! Vi mjukstartar med lite bilder från de gångna veckorna typ.. (har äntligen hittat grejjorna så jag kan tömma mobilen på bilder..)

Först ut, konsten att handla på Ikea! Med två tjejer. Och superrea på trasmattor. Det borde sitta varningsskyltar runt de där mattlådorna säger jag bara!

image131



Om Helen hade haft en spade, hade hon använt den..!

image138

Helen och Malin är totalt inne i sin egen värld. Men fina var de! Och fyndade det gjorde vi, jag fick ÄNTLIGEN tag i ett duschdrapperi och en ny gryta bland annat. Härligt. Ikea är nog så nära paradiset man kan komma på Jorden. (eller..?)



Next, nu börjar det dra ihop sig till tenta! En mardrömstenta i metod och teori, en tenta vi alla bävade inför något aldeles enormt. Jag snackar riktiga ångestutbrott, svåra sömnproblem och allmänna otrevligheter. Vi hade ordnat det så fint att vi delade på böckerna. Jag Helen o Malin hade var sin bok, och läst den i ett par dagar för att sedan byta den mot en annan. JÄTTEBRA det funkade! Eller så kanske inte. Det hela slutade med att vi satt hemma hos Helen och totalråpluggade några timmar, endast avbrutna av mat och Tuss the Cat.

image139
Utan mat kommer man inte långt!



image144
Utan Helens flitiga anteckningar vore vi dödsdömda!

image145
Malin.. eeh.. ja. Malin helt enkelt!

image147
Tuss visar hur man gör för att relaxa under pressat läge.

image148
Vad är grejen egentligen!?

Och hur gick det nu? Var pluggstugan till någon nytta? Vi gick till tentan.. vi hade hört rykten om att den var absurt.. ENKEL! vilket inte gjorde saken mycket bättre, ty då måste man ju faktist prestera ganska bra resultat för att inte vara en riktig looser...

Men visst klarade vi det! Det var verkligen löjligt enkelt, så mycket fin stress och ångest, till ingen nytta. Tur då vi har en B-uppsats att ta ut det över.



Efter tenta kommer tentafest.. denna hos Jocke i Nacksta! Mycket trevligt och bra med folk. Men faan vad karln kan hälla upp sina drinkar! Farligt värre. När vi skulle ta oss hemmåt började det regna värsta montesumen och mina kläder blev blötare än en dränkt katt.

image149
Lika giftigt som det ser ut! 60% gin, 30% citronlikör och resten fruktsoda, typ..

Nä nu får det räcka för nu, i morgon kommer allt om den spännade vistelsen i Skåne!

Puss o kram tills dess...

TJIIING!

Valborgsfirandet som blev lite mer än planerat


Gårdagens valborgsfirande blev liite mer än planerat.. Skulle ju sitta hemma och plugga, och kanske gå ner och snacka med lite folk och ta en öl eller max två, och sen fortsätta. Så blev det ju nu inte, och glad är jag för det! Gick ner och snacka med journalistpacket som stod och grillade omringade av MyTech folk och Comitare. Trevligt. Var grillning i Nacksta också med mest folk från klassen, men pallade inte gå så långt. Efter att större delen av det ganska drigra ölförrådet druckits upp, åkte vi till Kåren. I början var det lite dött, men det tog sig snabbt och blev en RIKTIGT trevlig kväll! Gick hem vid två efter att ha dansat och druckit och tittat på ett inte allt för bra liveband hela kvällen. Lyckat!

image130

Och inte en enda eld har jag sett!

Nu ska jag snart till Helen och plugga med malin och Tuss, får vi se om vi kan nått alls.

Tjipp!

RSS 2.0