FÖRSTA PUBLICERINGEN!

Wohooo så då var man publicerad då!!! Helt sjukt najs och underbart känns det! Fick ingen byline, där tramsade de till det, men det gör inget.. i morron kommer det på de bilderna som kommer då! Aaah.. känns underbart kost och gott. Yes. Nu kan det bara rulla på känns det som. Plåta en sticknignsstuga, nånnan Försäkringskasse VD och ett kulturmöte med teaterchefen för Blekinge idag, blev väll bra men inte så spännade kanske. Vi tog oss lite paus mitt i, jag o susanna, och bara tog det lungt i hamnen i Nogersund där vi hade knäcken. Helt underbart vackert var där, och jättefint väder. Blått och fint. Kommer lite billder på allt i morron när jag har tid!

NU, måste jag sova.

Förövrigt är Andreas dagens hjälte och en riktig stjärna på alla sätt och vis!!

Tjingtjing

PS. Imorgon är det FREDAG!!


Praktiken äger!

Så rolig den äär! Herre gud jag som har haft så mycket ångest och mått så illa över det här.. och så blir det så här bra! Känns helt underbart, och bättre än så, det känns så rätt! Känner verkligen att det är det här jag vill jobba med. Vi har förvisso mest fått lite "runda", snälla nyheter nu, men det känns bra att inte kastas in i komunhuset första veckan på praktiken.. Precis lagom mycket att göra nu, typ två större knäck om dagen. Och i morgon.. då kommer min Första Publicering! Det känns underbart, ska bli så kul att se. två BRA bilder från Nycirkusen i Bromölla och en sjukt kass notis om Sweden Rock Festival i Norje.. Nåja skriven av ett långt pressmedelande på 30 sek före deadline så det får väll funka antar jag.

Nu är det snart läggdags tror jag, har knappt hunnit hem.. men i mororn kan jag iaf sova lite längre.. bara sovit till fem de senaste dagarna, lite drygt att vakna strax efter att man somnat och inse att det är dags att stiga upp och att man inte får somna om.

I morron ska vi på nån stickningsgrej, kan nog bli mysiga, men inte allt för actionfyllda, bilder.

Tjingtjing, lägger upp bilder från grejjorna efter att de publicerats i tidningen!

Första dagen på praktiken och lastpallsfabriken!

jaaaa i dag var alltså första dagen på min 2 veckor långa praktik på Sydöstran! Den är i Sölvesborg och jag pendlar från Malmö.. så det blir ju en bit att ta sig, men det gör inte så mycket. 12 mil ungefär, tar 1h40min med öresundståget, det får jag stå ut med.

Första dagen gav i alla fall mersmak, var lite lätt skepptisk i början kanske, men detta kan bli hur bra som helst! har redan ett gäng knäck på gång som skall göras under veckan, kan bli fint. Blir även spännande att se vad som blir ens första publikation! Idag var jag t.ex på en lastpallsfabrik av alla ställen och tog lite bilder.

Herren som hade stället (20-årsjubileum, wohoo) ville absolut itne vara med på bild, ej heller hans kollegor, så det blev mest.. träpallar och sågspån. Dessutom höll de på att stänga stället för dagen. Nåja fick nog nån som var rätt hyffsad ändå..! Spännade att försöka navigera rätt också i totalt okänd mark.. Men kul bil att köra, blev förvånad över hur pigg den var, en Megané.

Nu är det väll snart läggdags, måste upp okristeligt tidigt i morgon.. HU!

(blir kanske litta dåligt med uppdates nu när jag bor hemma och allt.. men gör vad jag kan)

Tjing tjing

Städfobi, lathet eller ADHD?

Iggy hitta en kul artikel på det fantastiska nätet... vad ska man säga?

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/psykologensvarar/artikel_1001843.svd


"Har hört att adhd kan ge just dessa problem - men vart vänder jag mig för att få hjälp och en eventuell diagnos?"

Jag säger att det känns bra att ha en diagnos! Att jag inte kan få tummen ur vagnen och göra allt man ska göra, städa diska och öppna viktiga brev.. det är ADHD!! Weee *hoppar och sprigner på väggarna* Det är en psykologisk sjuukdom! Så bra, kanske man kan få lite förståelse nu? Samhället, hallå, jag är faktiskt psykiskt sjuk. Hjälp mig, döm mig inte.

Eller är det kanske ett I-landsproblem. Lathet!

"kära psykologen. Jag tycks fullkomligt oförmögen att hålla rent hemma. det ligger jord och skit överallt, ja, väggarna består faktist av bajs! det är otroligt, men jag klarar inte av det!

MvH, Mombasa Z'bizschzmiismko, Nigerias öken"


Ja jösses människor.

Back in tha hood!

Ja man, nu är jag tillbaka i Skåne!! Efter en tämligen strapatsfylld resa får man väll säga.. återkommer till det, lite trött för att skriva nu. Men den involverade katter, snöfall och strömavbrott! Något att se fram emot.

Istället nöjer jag mig med att säga att det känns konstigt att vara hemma, men inte helt fel. Lite nervös inför praktiken.. transport och allt. men det skall väl lösa sig.

Dagens felsägning:

Iggy säger:

du gjorde fle

Iggy säger:

fel

Tanz mein Engel... | säger:

hahhha

Tanz mein Engel... | säger:

du gjorde fle

Tanz mein Engel... | säger:

fel

Tanz mein Engel... | säger:

hahahaha
Tanz mein Engel... | säger:
dagens felskrivning
Iggy säger:
ugh

Sjukt kul.. Jag måste nog sova lite snart. fast ändå inte. Kanske äta kaka eller nått. Finns ju hur jävla mycket som helst i köket här!! En riktig guldgruva. Choklad, chips, kakor, gottebröd, glass... mmmmh.

I'll be back!


Vad jag lämnar bakom mig..

Nu börjar det närma sig.. åker snart. Håller på att packa för fullt, men det går lite segt. vet inte allt jag ska ha med.. Och ärligt talat har jag ingen vidare hemlängtan. Det är så trevligt här, mitt hem finns här och just nu är vädret faktist riktigt trevligt, om än väldigt snöigt. Tråkigt att lämna datorn också.. där allt finns. All musik, photoshop, alla bilder, alla länkar.. Allt allt. Men men, det är ju bara 2 veckor, och visst ska det bli kul att se vännerna och familjen igen!!  Och, underbara Skåne förståss. Men, där ser det ju ut som här.. snö. Överallt, snö!

Så här ser det ut här nu när jag gick ut lite snabbt och tog några bilder

image88
Utsikt över gården nyss.. vitt.

image89
Utsikt från fönstret mot målerifirman. Vitt..

image90
Mitt nu tämligen tomma kylskåp. Måste tömmas helt tills jag åker i natt! Blir till att äta mycket
ägg tror jag. Och dricka mycket mjölk!

image91
Även frysen är ganska tom. Lite pytt i panna, några burgare, lax, is och grönsaker finns det.
Ska nog gå att få lite middag idag också. Sen blir det storhandel när man kommer hem!

Nu måste jag återgå till packandet! Och städa och bädda så det blir fint här när man kommer tillbaka.

Tjing tjing


THIS IS PHOTOSHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP!!!!!!!!!!!!!!

lekte lite i photoshop för ett tag sedan, som vanligt..

image85

image86

och en bonus:

image87

Den som inte sett 300 beordras att göra det. Omedelbart!

Snart bär det av!

Ja nu bär det snart av! 23.30 eller nått i morgon (torsdag) åker tåget från Sundsvalls C mot Malmö C..! Känns.. surealistiskt. Har faktist ingen hemlängtan och det känns mest underligt att åka iväg. Men kul också, se alla vänner igen och få börja på praktiken. Nåja, strax läggdags kanske.. Just varit i skolan igen och ändrat lite i mina mappar så ST-grejen ligger rätt. Nu är det bara att slappna av. Och tokpacka.

Dagens särskrivning:

Malin säger (01:32):

Jag för står det

Och nuu.. nu är det snart läggdags!

Tjingtjing


Kärt återseende!!

För ett par månader sedan eller så, blev jag av med mina hemnycklar.. Ja, dumt som bara den! Och väldigt mystiskt. Skulle bara gå över till Björne och chilla lite, och dricka lite öl. Och det gjorde vi.. men sen när jag skulle gå hem igen upptäckte jag att de var väck! Borta och försvunna. Utplånade från jordens yta (och när de försvann var jag fortfarande spiknykter..!)

Eftersom Björne är en snäll människa fick jag bo hos honom i några dagar tills Jouren (bra namn.. inte öppet på en helg!!) kunde komma och öppna åt mig. Det skulle ha kostat 500kr, men jag slapp, och inte behövde jag betala byte av lås heller, det kunde vänta. Snällt, tack kvartersvärden!

Jag satte givetvis upp snygga lappar i alla husen här, och väntade.. men inget. Jag hade nästan gett upp hoppet, ja jag hade t.om tänkt ta ner lapparna igår. VILKEN TUR ATT JAG INTE GJORDE DET!! Ty idag, när jag o Linnéa satt i skolan och redigerade våra ST-texter klockan 10 på natten (ja vår klass är störd..) ringer en tjej.
- Hej... du hade satt upp lappar i huset om nyckar, röd svart vita? joo, jag har dem!
Jag tappar talförmågan ett tag.. sen fattar jag. YES! Herre gud vilken flax! Det visade sig att de haft mina nycklar ända sedan den olycksaliga dagen, men glömt att lämna in dem. Och först idag såg hon lappen, tur att jag inte tog ner dem! Men, nu är de hemma. Och jag är lycklig. Underbart! Och bäst av allt, jag fick tillbaka mitt jättefina nyckelband också.


image83
Vägen jag gick... och på den korta vägen blev jag av dem, spiknykter! Tydligen låg de i
korridoren! (lägg till 1000kubikmeter snö på bilden bara..)

image84
Aaah min älskling, välkommen hem!!! TACK GRANNE!!! (Det sjuka är att de varit på samma
våning, fast i andra korridoren, hela tiden! Så nära.. men ändå så långt borta).

Nu MÅSTE jag sova! Skall analysera Calles bilder inför hela klassen i morron.. 8.15 börjar vi dessutom. Det känns mindre pepp, men det är bara att sätta göra det.

Go natt o så!

Klockan är halv fem.. jag är i skolan!

Nu blev jag ääntligen klar med min bildanalys av årets bild.. dryg uppgift, men klar blev den sent om sides. Deadline is the shit. men eftersom jag inte kommer åt servern hemmifrån fick jag gå de två minutrana till skolan o lämna här istället. Skön promenad, lätt snöfall i ansiktet och någon minusgrad. Och tänka sig, jag mötte en annan själ här inne faktist! Helt stört.

Veckans sms, skickat av mig till Igor kl 23.46 på lördagen:
"Melodie MC ÄR från sundsvall o undervisar på min skola så håll käften Hora!"
Igor visste inte vem Melodie MC var eller varför han fått det där inte jättetrevliga mailet.

Veckans händelse: Ja, melodifestivalen får det väll ändå bli..

http://www.youtube.com/watch?v=0PO1gL1KXyE

Lite Melodie MC för er all!

Nu ska jag hem och sova.. måste upp tidigt i morgon och låna lite grejjor till praktiken.

Tjingtjiing!

Kanske sovdags.. jävla däckkärring!

happ så vann den där faketransvestiteten alltså.. jävla skit det kommer ju gå åt helvete i europa fattar folk o jävla fucking dumma idiotiska korrupta idiotiska jurryn det???? är ni dumma? jag tror det, jag är ganska övertygad. Är ni sjuka i huvudet? Om NÅTT hade haft en chans så hade det varit BWO. och Sanna..? Haalååå??? Idioter. Jag bor i ett land fullt med idioter. känns mindre bra. tur att Skåne rösta ngt bättre iaf. men fortfarade, IDIOTER!

sovdags.

SVENSKJÄVLAR!!!!


go natt


Grattis far!

Idag säger vi grattis till min far som fyller 57 år, en respektabel men inte på något sätt hög ålder. Får vi hoppas att den firas ordentligt nere i Skaaune!

Och idag är det ju dags för *trummvirvel och fanfarer, konfetti till alla* Melodifestivalsfiinaaal! Vet inte riktigt vem jag ska hålla på.. BWO eller Nordman kanske.. Men kan sätta ett korvöre på att det blir Pirelli, Pasta, Mischelin eller vad hon nu heter som vinner.. Hon är kanske bra.. men trååkig!

Mello skall avnjutas hos Malin med "lagom" (yeah right) mängd glädjevatten och i några goda vänners lag. Blir ju trevligt. Nu skall jag äta, känner att det var ett tag sedan sist..!

Tjingtjing

Vackra vinterminnen..

Fixade några av de bilder jag tog i Matfors för ett tag sedan, då isen låg på vattnet så man kunde gå på den, snön låg vit överallt och solen var på väg ner.. underbart vackert. Så här såg det ut!

image79
En fastfrusen flaska i isen..

image80
En (fastfrusen..) boj av nått slag, och solen.

image81
Solnedgång över isen, nästan helt nere nu.

image82
Kiruna i fokus.. kanske inte FULLT så vackert minne.. höhö

Nåja var allt för nu.. Varit o handlat på stan med Malin och Emy, den senast nämnda och jag höll på att dö på vägen hem.. Jävla trafik. Nu blir det chill!


Anteckningskavalkad!

Jaa idag blev det väldigt många anteckningar må ni tro! Det syns ganska tydligt att jag såg på The Fast and the Furious igår... Med en Eclips och en RX7 o lite hittepå.. När jag höll på som bäst med Mazdan tyckte Linnéa att jag skulle rita en kvinna istället, en prinsessa! jag sa det att när jag ritar kvinnor brukar de alltid se ut som strykfula transvestiter.. men eftersom hon frågade så snällt så skulle jag göra ett försök! Blev väll sådär, men fick i alla fall godkänt av uppdragsgivaren.

image73

Minin ville Kattis att jag skulle göra.. inte jättesnyggt kanske.

image74

image75

Hmmm.. kanske inte världens vackraste prinsessa... Väldigt lång vänsterarm. Hmmm

         

Sen blev det nån Lara Croft.. o en Pick-up.. Och sen tyckte Kattis att jag skulle rita av hennes
söta Leia-nyckelknipefigur från 1997. Vilket jag gjorde.

Informativt va!! Detta är nog en al time low på text jämfört med bilder.. Men, är man fotograf så är man, vi tänker i bild, inte text!

Nu ska jag snart försöka sova lite kanske.. huvudverken börjar i alla fall släppa lite nu. Hua.

Tjingtjing!

Jag klarade det!

Wohooo fick ett E på helvetets hemtenta! (i masskommunikationsskitet) ETT poäng till godo! Aaah så underbart. För ett E är ju alltid ett G.. så att säga. SKÖNT! Och redovisningen gick också bra idag. Men nu har jag hemsk huvudverk. Lagar mat och tittar på Vänner.

Lyxlunch

Sitter hemma o har lite lunch.. ska strax tillbaka och fortsätta med åretsbild redovisningarna, och jag är först ut efter lunchen. Hoppas alla är lagom sömniga efter maten, ty jag har mycket lite att komma med..

Lunchen blev faktist nudlar, det har jag inte ätit på typ fem månader... kylskåpet är verkligen tomt, måste nog gå och handla idag. Underbart.

Dagens facebookhändelse, hitills i alla fall:
Andreas Arvidsson added the Which Star Wars Character Are You? application.

Bra Slogan, nu blev jag också sugen! (5kr på att du blev Leia!)

Nu strax dags att gå tillbaka! Har bytat om lite.. Man kan ju inte ha samma outfit före och efter lunch!

Tjingtjing mates

Aaaah!!! gör ingen nytta!

2007-07-14 11:10:09 Tanz mein Engel... | *!!!!* Gud GUD????
2007-07-14 11:10:24 Gud Tanz mein Engel... | *!!!!* Ja, mitt barn.
2007-07-14 11:10:48 Tanz mein Engel... | *!!!!* Gud kan du fixa en smörgås åt mig?
2007-07-14 11:11:02 Gud Tanz mein Engel... | *!!!!* Ja, mitt barn.


Hmm.. kul saker man kan hitta i sina gammla loggar!!

VARFÖR SKRIVER JAG INTE!!!

Natt-msn is the shit

hur gick det här till...

Iggy säger (00:59):

Tanz mein Engel... | säger:

om du kan hitta på rasselåtar så kan jag hitta på sexistlåtar ;C

Iggy säger:

jag är invandrare, jag får skämta om sånt. du är inte kvinna!

Du har rätt men ändå fel, hävdar jag.

Och nej, jag har inte skrivit nått än.. snart!


Nätet har svikit mig!

Still no action.. Helt ofattbart, det finns verkligen INGET på nätet om min fotograf, Sven Åsberg.. nog första gången som internet sviker mig så här kapitalt. Omskakande. Och på bildens hus kammade jag noll. Nåväl, shit the same.

Nu tittar jag på The Fast and the Furious.. som jag sett sisådär tio miljarder gånger. Men jag gillar den, fast de växlar som om de hade 10 växlar och kopplar i tid och otid.. Och stylingen är väll lite pubertal, är mer inne på smakfullare och cleanare styling nu. En vit Audi S4, sänkt, 19" fälgar, svart fönstertoning, en liten vinge med olackad kolfiberläpp, en olackad kolfiberhuv och en svart DTM-läpp där fram.. fiint.

Får väll ta och skriva klart snart.. efter.. scrubs!

Dagens citat, från The Fast and the Furious: Goddamn street racers - Pizzabudet i början av filmen

Dagens wikipediasida: http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Lepanto_(1571) slaget om Lepanto 1571, mellan Ottmanska riket och Holy League, ett av de största sjöslagen. Mycket intressant läsning.

Dagens "antecknigar", eggade av Karins kommentar "vad ska du rita idag då?" och inspirerade av mitt bildreportage...

image64

               

Såja.. nåväl tillbaks till film och.. skriverier!

Tjngtjong

Blöt trött och ovetande

Jisses skoja att man är lagom trött nu! Vilken dag.. Det har regnat hela dagen och gör så än, is + slask + regn + nån plusgrad bådar inte gott för någon annan än höftledsprotestillverkarna. Idag gick de igenom våra bilder till ST-uppgiften iaf, och efter mycket om och men verkar det nu som att jag får in en bild i alla fall! Hoppas! ska skriva ner min text från 1300 tecken till 600 tecken nu.. men det är lätt grejat.

Vad som är mindre lätt grejat är åretsbilduppgiften.. vilket gissel. Har typ lixom ba typ ingen info alls.. fyra rader och en frimärkes stor bild. Vet inget om fotografen, vilken tidning bilden publicerades i eller hur konkurensen såg ut.. Men men får väll plita ner det jag vet i alla fall o hoppas på det bästa.

I morron ska jag se om vi får tillbaka våra hemtentor kanske. Bävar! Är nästan helt säker på att det inte blir godkänt.. men, med lite tur kanske det gick ändå. Vi får väll se.

Nu.. lite teve-tajm sen skriva. Kan knappt vänta


tio i två!

Enligt VISSA *M host host* uppdaterar jag inte nog frekvent. så, vassego! nu är klockan snart två.. jag borde verkligen sova. Jag SKA sova!

GO NATT!

Glupska skrivare och avgaser

Hade en föreläsning idag, med ett par herrar från Reportrar utan gränser, spännande, bra att det finns sånna människor! 

Hade ju tänkt gå o plåta tidigt på morgonen, före föreläsningen 10.15.. men så blev det ju INTE. Gick istället efter en ganska lång lunch runt 13 och ställde mig vid en stor väg vid en järnvägskorsning. Stod först vid sidan av vägen o fick väll inge vidare spännande bilder. Sen valde jag istället att riskera livet (folk kör som GALNA!) och tog bilder från mitt i refugen, det blev mycket bättre. Men JÖSSES vad avgaser det är, höll på att hosta ihjäl. (tydligen hade lärar-Anna sett mig när jag stod o plåtade, såg visst lite kul ut)

När jag kommer tillbaka för att redigera bilderna, ser jag att ALLA har stora jobbiga fläckar över sig.. damn. Tips: gör rent linsen FÖRE! Nåja, inget som inte PS fixar. Blev en riktigt bra bild tillslut. Men när jag skulle skriva ut bilderna tills i morron uppstod nästa huvudbry. Inget kom ut. Och skrivaren spottade ut sida efter sida med A4 med bara några meningslösa tecken på. DAMN! och mina utskriftskrediter sjönk i takt med humöret. Det hela löste sig efter ett datorbyte (där utskrifterna var gratis! weee) Utskrifterna blev rödaktiga.. men men. O nu är texten klar också, så jag blev färdig med allt före klockan tolv! Häärligt att ha allt klart.

Dagens citat: Jag vill ta bort en bild.. men alla tycker att den är så jäkla fin! - Julia
                         Men hörru, JAG tycker att den är JÄTTEFUL! - Jag
                         TACK! - Julia *springer bort och kastar bild*

Dagens anteckningar.. som alltid väldigt informativa!

image62
                                              
 

Ja det var väll allt för idag! Och i morgon väntar en minst lika lång dag.. härligt.

Tjing tjing!


Metodhäxan!

Idag har vi haft inför B-metod för vår b-uppsats.. klockan 8.15 på morgonen. Pepp? nääe tror inte det va. Har ju läst B och C metod så det står mig upp i halsen sen tidigare, tantan som föreläste påstod att det var uuniiikt för ämnet, men knappast säger jag. Men B-uppsatsen kan säkert bli intressant.. kanske.

Redigerade bilder till ST-uppgiften idag, och givetvis får man veta att det saknas ett par bilder.. ska ut i morgonbitti tidigttidigt för att försöka få lite avgaser i motljus.. = ut mitt i vägen o riskera livet. Men det kan bli najs. Om det inte regnar..

Fick tag i min årets bild idag!! Yes, tack Karin!

Så här ser anteckningarna ut från dagens föreläsning. Visst ser det givande ut?

image61

Hmm.. snygga häxor. Typ.

South Park nu, gamla avsnitt med mr. Hat.. underliga röster!

Dagens hjälte: Karin!
(och en bonusutnämning till Linnéa som berättade att det är måndag idag.. och inte tisdag. Made me happy!)

Tjingtjing ;D

Men gäsp...

Klockan är snart åtta.. börjar kvart över åtta, går till 17..! Det känns direkt obra. Vaknade runt sex, snooza till sju. Tittade på lite tramsiga barnprogram på TV4+... uuuh vad är detta. Nåväl, dags att ta tag i det här nu då!

Blev dock glad när jag gjorde min vanliga runda i mediernas värld..
http://wwwc.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,70831043_852__,00.html
YES! Det förslaget har gjort mig ordentligt arg, inte fan ska väll våra poliser ser ut som några fjolliga hittepåpoliser? Om de skulle få tramsblå t-shirts, ljusblå kostymbyxor och lågskor(!!!) så hade de väll tappat den sista lilla respekt som de faktist har i samhället och dess skurkar. Dessutom hade det inte varit så kul att jaga en bandit genom skogen med lågskor. Idioter som ens kommer med sådana förslag, usch.

Tjingtjing!

Nyckelharpan är nyckeln till en bra låt

Aah vilka minnen! Har just...eeh, köpt, alla Nordmans låtar, och alla Drängarna. Fasiken, det är lite ploj ju... men det är bra!! Jag menar, låtar som heter: Dräng kosack, Storbonden Jansson, Vill du bli min fru och Drängens dröm MÅSTE man ju älska! Lite Sarek på det här o den Nordiska Aftnonen är biff.

Dagen har annars mest innerhållit väldigt mycket wikipediande om främst kanibalism och slagskepp.. bra att veta! Men kunskap viktig för det vi gör i skolan nu har jag effektivt undvikt att ta in. Det är ju söndag för fan.

Dagens citat:

Malin säger (21:50):

Vi är sjukt samrta tycker jag

Tanz mein Engel... | säger (21:50):
haha kul att stava fel till smarta

Ja.. sjukt samrta! (vad som gjorde att vi var så smarta får ni nog veta sen, det blir ett riktigt event det ;D)

Nu ska jag lyssna vidare på Drängarna och läsa om nått oviktigt samt äta glass o chokladsås. Min Söndag äger.


Aaah.. vårigt

Var på kulturmagasinet (typ biblan i stan) för första gången idag.. inte så värst imponerande, och hittade inte det jag skulle ha.. men jäkla skönt väder det är ute nu. Det är Vår i luften, men vinter på marken.

Som sagt var det trevligt hos Per i går, men ackack blev ju mkt mer än det var tänkt.. Är fortfarande lite haltvtomhalvt snurrig.. jisses. Var dock duktig som gick hem direkt o inte hängde med ut!

Hörde att Carola inte gick vidare igår från andra chansen.. Det var ju väldigt tråkigt. Eller inte.

O just det, hörde fåglarna sjunga idag. Gu va skönt!

Grattis Malin S och Lill-Babs idag på födelsedagen!

Tjingtjing


Damn.....

trevligt hos per... men damn. för många anledningar... spec en. damn....

Hjärngympa för den motorintresserade

Kom just på.. ägnade gårdagsnatten åt att försöka komma på så många bilmärken jag kunde utan att tjuvkika. Började med sånna som finns idag.. sen tog jag även några som är utdöda. Kom upp i 103 innan jag tröttnade och somnade istället.

Vad jag kom fram till:

Volvo Saab Nissan BMW Volkswagen Kia Seat Skoda Porsche Opel Toyota Mazda Scion Mercedes-Benz Maybach Buick Ford Koenigsegg Ssangyong Lincoln Proton Tata Vaz Lada Volga Rolls Toyce Hyundai Deawoo Chevrolet Logan Renault Citroën Peugeot Spyker Morgan Lotus Bently Fiat Lancia Alfa romeo Aston martin Ferrari Lamborghini Pagani DeTomaso Oldsmobile Mercury Smart Infiniti Lexus Dacia Pacer Holden Daimler Chrysler Jeep Hummer Cadillac Datsun Isuzu National harvester Continental Jaguar Range rover Rover MG Subaru Cherry Geely Great wall Honda Think GMC AMC Tatra Mitsubishi Eagel Shelby Pontiac Jösse Kaiser Dusenberg Mini Audi DKW Autozam Acura Lister Masarati Meschersmitt Studebaker Hudson Buggati Saleen Fisker Saturn Suzuki Vauxhall Plymouth Panoz Marcos Austin McLaren

sååå... jobbigt. de flesta kom ganska lätt, men Acura höll på att göra mig galen! Sen går jag nog på de lite äldre märkena, de är svårare.. gammla amerikanska bilar som inte görs längre tex. Men det sparar vi lite.

Ajöö


Jag bor i slaskhelvetet..!

Va fan är det här alltså.. Skulle gå till schyyschteeme för att köpa glädjedricka till dagens strapatser.. har på mig mina lacoste och börjar vandra.. ganska snart visade det sig att det skulle bli en blöt resa. När jag kommit typ halvägs blev läget OMÖJLIGT! Att ta sig över storgatan hade krävt kunskaper värdiga Moses, för det var fan en riktig sjö. Krokodilerna är inte sjövärdiga och börjar ta in vatten, vilket tvingar mig att vända om för att sko om till kängor.. När jag bytat o kommer ut på brandstegen har jag förståss glömt handskarna. Låser upp.. och skär upp ett fett sår på långfingret! Arrgh ödet vill mig illa.

Tog det lungt igår, sköönt! Har sovit som ett litet barn. Å Idag skall jag nock till Per en runda.. kul att se hur han har instalerat sig på Förrådet!

Och på tal om att instalera sig; Kolla va fint det blev här efter att jag fått upp lite på väggarna! Ett paket med tavlan och tyget kom hemifrån igår, stor lycka. Fick köpa en häftpistol bara.. O bjuda över Rickard som är liite längre så han kunde häfta fast tyget vid taket, jag nådde inte.

Så här fint blev det...

image59

Och tavlan:
image60

Mitt tema Svart/vit/röd börjar bli riktigt tydligt nu! Snart klart, härligt!


Det SKA va 2!

Göttans, idag har jag äääntligen fått klart uppgiften "det skall vara två" för ST... skönt! Det har varit en mycket stor klump i magen kan jag lova.. Men, allt löser sig.. på nått sätt. Utan att säga för mkt, så var jag på en körskola, och fick några ganska bra bilder tror jag.. så det löser sig. Småläskigt att sitta i övningsbilen dock.
"gasa här, ja, gasa lite till.. eeh, tryck på ordentligt!"
*timmerlastbil närmar sig allt snabbare*

Nu har jag nyss sett Independence Day, det var ett tag sedan! Såå bra den är ju! Aaaah videovåld..

O nu är det Scrubs. Och efter det MÅSTE jag lägga mig! Föreläsning 9.15-16.00 i morgon. Va fan, det är ju helt jävla sinnesrubbat, hur ska man orka det!? Hårt liv.

Dagens citat: "Nuke 'em. Let's nuke the bastards" - President Thomas J. Whitmore

Pimp ma ride bitch

Haha kolla pimp my ride i brist på annat (inte egentligen... men för att glömma allt som borde göras) De pimpa en killes pickup som hade blivit strippad på ALLT, dörrar, inredning, flaket, de hade t.om tagit bakrutan. Stackars kille va.. Så vad gör de? Jorå, de bygger upp den igen, sätter på feta blingblingfälgar, 10miljarder jävla skärmar överallt, högtalare, GPS, en quadbike där bak (även den med två skärmar o en DVD)... Eeeeh, tror de att han kommer att få ha kvar det eller!? Rena julbordet för alla bilslaktare, jisses, smart tänkt där.

Och nu är det South Park! Så bra... Och sen Scrubs. Och sen blir det banne mig sängen, för mitt tilltänkta intervjuoffer ska ringa vid nio..

tjing tjing

Ok.. nystart!

Ja har väll sagt förut att jag tänker börja skriva lite mer frekvent... men nu menar jag det. 4 real biatch. blivit lite taggad av folk omkring mig som inte tycks göra mycket annat än att skriva om.. allt. O desutom tjatar vissa människor *host andreas host* på mig hela tiden. Såå.. här är det!

RSS 2.0