Ett brott mot Rikets säkerhet!

Jag blir så otroligt förbannad när jag läser sånt här:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1167347.svd

Det är landsförräderi, och inget annat. Hur kan de tillåtas fortsätta? Var är protesterna? Eller, förstår inte svenska folket vad det är som håller på att hända? "Åååh freed i vår tid, det kommer inte hända nått med OSS, ingen vill väll OSS nått illa! Inte då, demokratier krigar inte! Och, vi har inte krigat på en miiiljoon år, lalalalala blommor och blad"

Ja vackert.. men så ser verkligheten inte ut. Vem kan säga vad som händer om 10, 20 år? Just det, ingen!! Men ändå fortsätter våra urbota dumma ledare att skära ner. Försvaret. Smaka på ordet. Försvar. Mot fiende makt. Jag undrar vad Reinführer o:co säger när det står en fiendestridsvagn i villaträdgården? När soldaterna driver oss på flykt och bomberna kreverar runt om i våra städer?

"hoppsan..."

Att rusta upp ett försvar tar tid, och det kostar pengar. Om vi plötsligt skulle behöva försvara oss, och allt som står mellan oss och fienden är några tappra hemvärnsmän och en handfull soldater, vad gör vi då? Lägger oss på mage och blottar strupen? Låter NATO, EU, Finland ta smällen? Hoppas att någon kommer och räddar oss? Glöm det, när det verkligen gäller kan man inte lita på någon annan än sig själv!

Det är nästan så att man, av ren skadeglädje, önskar sig en lite invasion snart.. Bara en lite en, som visar att vi inte är odödliga helgon som ingen vill nått illa. Lite skrämselhicka..

Och att säga att Sverige helt saknar strategiskt värde är ju dum. Landet är fullt av trä och järn, och för att komma till Norge och atlanten måste man gå genom.. just det ja, Sverige.

Gör något nu. Innan det är för sent!


Kommentarer
Postat av: Jongo

Det är redan försent,så inse fakta och köp kanelbullar och saft så kan hela världen kramas och mysa.

2008-05-19 @ 19:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0