Huvudstaden, före..och efter!



Året är 2020. Sverige. Aah den vackra huvudstaden blomstrar verkligen! Alla är glada och mysiga. Frid i vår tid, allas önskan har gått i uppfyllelse. Fallerallera

image114


Året är 2030. F.d. fria staten Sverige. Den förr så blomstrande staden ligger i rykande ruiner. Freden har byts ut mot en flykt för livet. Finnarna förmådde inte rädda oss, ej heller EU eller Nato. "Ta hand om er själva", sa de. Men det kunde vi inte. I samma stund som de taktiska bombflygen obehindrat flög in över huvudstaden visste alla att det var kört. Bomberna började falla, det fanns ingenstans att fly. Skolor förvandlades till brinnande infernon, slottet revs sönder under bombmattorna. Sedan rullade tanksen in. Samtliga politiker i Rosenbad som inte hunnit fly blir tillfångatagna. Tyska gränsen är stängd. "Hit men inte längre, ni har satt er i det själva!" Tack så jälva mycket då!

Jaja, visst, väldigt extremt exempel, men om det är nått vi lärt oss av historien, så är det att den upprepas! Ja, jag ältar det fortfarande.. Så, lägg ner försvaret HELT OCH HÅLLET, och lägga över säkerheten på Securitas. Vi är körda om det värsta skulle hända, men undertiden kostar det inte så mycket.. ELLER, så satsar vi på en riktig värnpliktsarmé i viloläge, och låter det kosta lite extra, samt lägger ner vår utlandsstyrka som kostar multum!

Låt oss hoppas jag har fel..

image115
Cåpywrajt på denna hemska bild..

Tjing


Kommentarer
Postat av: Iggy

Jag tror inte att du kommer övertyga så många genom att visa ett sönderbombat Stockholm (förutom 08orna vill säga).

2008-04-25 @ 16:38:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0